Ny information om SafeTown

Fr.o.m. den första april 2022 går det inte längre att teckna nya försäkringar hos SafeTown. Nedan har vi därför sammanställt ett antal svar på frågor som du kan tänkas ha kring denna förändring.

Frågor och svar

WaterCircles och SafeTown har i stort sett samma villkor och prissättning. Vi har därför fattat beslutet att fokusera fullt ut på ett av varumärkena istället för två. WaterCircles är mer välkänt än SafeTown och därför har det fallit sig naturligt för oss att plocka bort SafeTown och lägga all kraft på WaterCircles. Vårt mål är att detta kommer leda till att vi kan göra WaterCircles – vårt erbjudande och våra försäkringar – ännu bättre och ännu mer konkurrenskraftiga. Samt lägga mer tid på vår personliga service till våra kunder.

Dina försäkringar som är aktiva gäller på samma sätt som innan och de kommer att fortlöpa som vanligt.

Om du har fått en offert från oss senast den 31/3-2022 är den giltig de närmaste 30 dagarna. Det spelar ingen roll om försäkringens startdatum är efter 1/4-2022.

Om du har fått en skada fungerar skaderegleringen precis på samma sätt som tidigare, ring eller mejla oss så hjälper vi dig.

Vi har en uppsägningstid på 30 dagar till skillnad från branschstandard som i regel är ett år. Vill du flytta din försäkring från SafeTown till WaterCircles kan du däremot göra det utan uppsägningstid.

Ja, vår kundservice och skadereglering har fortfarande samma svarstider och fantastiska service som tidigare.