Aktsamma kunder gör att vi kan erbjuda riktigt bra priser

SafeTown grundades 2017 och är en del av WaterCircles-koncernen. Vår vision är att samla landets mest aktsamma kunder för att kunna erbjuda lägre försäkringspremier än andra försäkringsbolag.

Vi riktar oss därför till personer som är rädda om sig själva samt sina ägodelar och bygger på det sättet upp ett försäkringskollektiv bestående av aktsamma kunder. Blir du kund hos oss så tillhör du en grupp som har färre skador än genomsnittet och du får därför riktigt bra pris på dina försäkringar. Vi är helt enkelt försäkringsbolaget för dig som inte vill betala för andras vårdslöshet.

Vi bemöter dig som vi själva vill bli bemötta

Att sitta i telefonkö, tvingas till omständiga knappval och tala med en robot är något du som kund helt och hållet slipper hos oss. Det är viktigt att våra kunder känner att det är lätt att komma i kontakt med oss och att vi finns tillgängliga när du behöver oss. Därför svarar vi inom 20 sekunder när du ringer och du slipper tidsödande och irriterande knappval. Kontaktar du oss kan du lita på att du får tala med en rådgivare som hjälper dig med en gång. Vi vill göra livet som försäkringstagare okomplicerat för våra kunder!

Skräddarsydda försäkringar

Du väljer självklart själv vilken omfattning du vill ha på dina försäkringar. Våra rådgivare kommer gärna med råd utifrån den erfarenhet vi besitter. Sedan skräddarsyr vi våra försäkringar för att passa just dig. Vi går gärna igenom ditt försäkringsbehov och det skydd du har idag för att se till att du inte är under- eller överförsäkrad. Självklart helt kostnadsfritt! Allt för att se till att du har det skydd du behöver och att du inte betalar för mycket för dina försäkringar.

Vi vill att du ska vara nöjd hos oss

Därför erbjuder vi dig möjlighet att säga upp din försäkring när du vill. Är du av något skäl inte nöjd med oss som försäkringsbolag så är det enkelt att lämna oss. Kom dock ihåg att vi har 30 dagars uppsägningstid. Att drygt 9 av 10 kunder istället väljer att förnya sina försäkringar hos oss ser vi som ett gott betyg!

mer om SafeTown Försäkring