Välkomsterbjudande – 20 % rabatt på din nästa försäkring hos oss!

Du kan välja fritt bland alla våra attraktiva och prisvärda försäkringar.*

Vill du ta del av rabatten eller få en kostnadsfri försäkringsrådgivning, ring någon av våra kunniga rådgivare på 010-4900 998 så hjälper vi dig. Vi svarar alltid inom 20 sekunder. Det går också bra att fylla i vårt kontaktformulär här nedan så kontaktar vi dig vid en tid som passar dig.

Erbjudandet gäller dig som är nybliven bilförsäkringskund hos oss, t.o.m. 2021-12-31 och avser nytecknande av ytterligare en försäkring.

 

Varför välja SafeTown?

SafeTown grundades 2017 och är en del av WaterCircles-koncernen som har cirka 40000 kunder. Vår vision är att samla landets mest aktsamma kunder för att kunna erbjuda lägre försäkringspremier än andra försäkringsbolag.

Vi riktar oss därför till personer som är rädda om sig själva samt sina ägodelar och bygger på det sättet upp ett försäkringskollektiv bestående av aktsamma kunder. Blir du kund hos oss så tillhör du en grupp som har färre skador än genomsnittet och vi kan därför erbjuda dig riktigt bra priser på dina försäkringar. Vi är helt enkelt försäkringsbolaget för dig som inte vill betala för andras vårdslöshet.

Vi bemöter dig som vi själva skulle vilja bli bemötta

Att sitta i telefonkö, tvingas till omständliga knappval och tala med en robot är något du som kund helt och hållet slipper hos oss. Det är viktigt att våra kunder känner att det är lätt att komma i kontakt med oss och att vi finns tillgängliga när de behöver oss. Därför svarar vi inom 20 sekunder när du ringer och du slipper tidsödande och frustrerande knappval. Kontaktar du oss kan du lita på att du får tala med en kunnig rådgivare som hjälper dig med en gång. Vi vill göra livet som försäkringstagare okomplicerat för våra kunder!

Skräddarsydda försäkringar

Du väljer självklart själv vilken omfattning du vill ha på dina försäkringar. Våra rådgivare kommer gärna med råd utifrån den erfarenhet vi besitter. Sedan skräddarsyr vi våra försäkringar för att passa just dig. Vi går gärna igenom ditt försäkringsbehov och det skydd du har idag för att se till att du inte är under- eller överförsäkrad. Självklart helt kostnadsfritt! Allt för att se till att du har det skydd du behöver och att du inte betalar för mycket för dina försäkringar.

Trygghet

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Förutom att vi som försäkringsbolag verkar i en starkt reglerad och kontrollerad bransch – allt för att skapa trygghet för kunden – har vi ett återförsäkringsavtal med världens största återförsäkringsbolag, Munich Re, som även är en strategisk partner till oss.

Egen skaderegering

Sedan starten har vi haft en egen skadereglering och vi strävar efter att ge våra skadedrabbade kunder en snabb, personlig och serviceinriktad skadehantering. Vi har ett välutvecklat nätverk av samarbetspartners över hela landet och reglerar över 1 000 skador per månad.

Vi vill att du ska vara nöjd hos oss

Därför erbjuder vi dig möjlighet att säga upp din försäkring när du vill. Är du av något skäl inte nöjd med oss som försäkringsbolag så är det enkelt att lämna oss. Kom dock ihåg att vi har 30 dagars uppsägningstid. Att drygt 9 av 10 kunder istället väljer att förnya sina försäkringar hos oss ser vi som ett gott betyg!

Fyll gärna i dina uppgifter så ser vi till att kontakta dig vid den tid du önskar.

Vänligen välj en tid måndag till fredag mellan kl 8.15-16.45.

  • YYYY dash MM dash DD
  • :